Nemokamas pristatymas užsakymams virš 69 EUR · Pristatymas tik 9,99 EUR
Bakučiolis
INCI PAVADINIMAS: Bakučiolis
Bakuchiol yra augalinės kilmės antioksidantas, dažniausiai išgaunamas iš babchi augalo (Psoralea corylifolia). Jis dažnai aptariamas kartu su retinol, nes gali padėti sumažinti matomus senėjimo požymius, tokius kaip netolygus atspalvis ir smulkios raukšlelės, nors nėra vitamino A darinys.
Bakuchiol vertinamas dėl antioksidacinių ir raminamųjų savybių bei gebėjimo ilgainiui padėti odai atrodyti glotnesnei ir tolygesnei. Daugelyje formulių jis pristatomas kaip „retinol alternatyva“ žmonėms, norintiems švelnesniu būdu pastebimai pagerinti odos išvaizdą, ypač jei nerimaujama dėl sausumo ar jautrumo. Kadangi jo pagrindas nėra retinoinė rūgštis, jis dažnai pasirenkamas rutinoms, kurių naudotojai nori į retinoidų poveikį panašios naudos, išlaikydami mažą bendrą dirginimo riziką.
Bakuchiol taip pat naudojamas mišriose formulėse su retinoidais; jose jis dažnai padeda sustiprinti bendrus rezultatus ir pagerinti komfortą. Kaip ir naudojant bet kurią veikliąją medžiagą, rezultatai priklauso nuo visos formulės ir nuoseklaus naudojimo – kad ilgainiui geriausiai palaikytumėte tolygų atspalvį ir sumažintumėte senėjimo požymius, derinkite su kasdien naudojama apsaugos nuo saulės priemone. Ieškokite jūsų odos tipą atitinkančių koncentracijų ir papildomų sudedamųjų dalių, pavyzdžiui, odos barjerą atkuriančių lipidų.
Bakučiolis nauda:
- Padeda sumažinti smulkių raukšlelių matomumą
- Padeda odos atspalviui atrodyti tolygesniam
- Suteikia antioksidacinę apsaugą nuo aplinkos poveikio
- Ramina matomą paraudimą ir jautrumą
- Puikiai dera su retinoidais ir suteikia daugiau komforto
Bakučiolis geriausiai tinka:
- Jautri oda, netoleruojanti retinoidų
- Pirmieji senėjimo požymiai ir papilkėjusi oda
- Netolygus atspalvis ir matomi spalvos pokyčiai
- Sausa arba mišri oda, kuriai reikia švelnesnių veikliųjų medžiagų
- Dienos priežiūros procedūros, kai pirmenybė teikiama priemonei be vitamino A
Susieta su:
- Bakučiolis
- Babchi ekstraktas
- Psoralea corylifolia (Babchi) sėklų ekstraktas
Įspėjimai:
Paprastai gerai toleruojama, tačiau jei jūsų oda reaktyvi arba naudojate kelias aktyviąsias medžiagas, atlikite odos lopo testą. Jei atsiranda dirginimas, naudokite rečiau arba kas antrą dieną.
Siekdami mažinti pigmentacijos pokyčius, derinkite su kasdieniu plataus spektro SPF ir venkite pernelyg intensyvaus šveitimo (pvz., kelių rūgščių ir retinoidų naudojimo kartu), galinčio sukelti jautrumą.
Prisijunkite prie LUXX Insider
Reikia pagalbos?
Pirm.–penkt. · 10:00–14:00 CET/CEST
+45 32 33 00 04Pirm.–penkt. · 10:00–14:00 CET/CEST
+45 32 33 00 04Prisijunkite prie LUXX Insider
Nemokamas pirmojo užsakymo pristatymas + 200 LUXX taškų.
Pirmieji sužinokite apie kainų sumažėjimus, papildytas atsargas ir naujienas. Sužinokite daugiau
Nemokamas pirmojo užsakymo pristatymas + 200 LUXX taškų.
Pirmieji sužinokite apie kainų sumažėjimus, papildytas atsargas ir naujienas. Sužinokite daugiau
Siunčiame su patikimais vežėjais
DPD
DAO / Postnord
DHL
DPD
DAO / Postnord
DHL
Luxx Cosmetic
Juridinis adresas
Mellemvang 6, 2680 Solrød Strand. Danija
Registracijos numeris (CVR)
46116615
Prekės pavadinimas
Luxx Commerce ApS
Juridinis adresas
Mellemvang 6, 2680 Solrød Strand. Danija
Registracijos numeris (CVR)
46116615
Prekės pavadinimas
Luxx Commerce ApS
© 2026,
LUXX COSMETIC.- Valdo Luxx Commerce ApS (CVR: 46116615), Mellemvang 6, 2680 Solrød Strand. Support@luxxcosmetic.com • +4532330004