Glicerinas

INCI PAVADINIMAS: Glicerinas

Glycerin yra odai tapatus drėkiklis: jis suriša vandenį ir padeda palaikyti komfortišką išorinio odos sluoksnio drėgmę. Kadangi jis higroskopiškas, pritraukia drėgmę į raginį sluoksnį ir palaiko natūralų odos drėkinamąjį faktorių (NMF), kuris yra labai svarbus elastingam, sveikam barjerui.

Formulėse glycerin taip pat pagerina kitų minkštiklių ir okliuzinių medžiagų veikimą, išlaikydamas vandenį ten, kur jo reikia, ir padėdamas sumažinti tempimo pojūtį bei paviršinį pleiskanojimą. Jis plačiai toleruojamas, veiksmingas daugumoje klimato sąlygų ir ypač naudingas odos barjerą palaikančiose rutinose, kai derinamas su lipidais (keramidais ir riebalų rūgštimis) bei švelniu valymu.

Glicerinas nauda:

  • Gilus ir komfortiškas drėkinimas
  • Padeda palaikyti sveiką odos barjerą
  • Padeda sušvelninti šiurkščią tekstūrą
  • Mažina dėl sausumo matomą pleiskanojimą
  • Gerina bendrą odos elastingumą

Glicerinas geriausiai tinka:

  • Visų tipų odai, įskaitant jautrią
  • Dehidratuotai ar tempimo pojūtį patiriančiai odai
  • Sausam ar pažeistam odos barjerui
  • Naudokite kartu su aktyviosiomis medžiagomis, kad oda jaustųsi komfortiškiau

Susieta su:

  • Glicerinas
  • Glicerolis
  • Glicerinas
  • Augalinis glicerinas

Įspėjimai:

Glicerinas paprastai gerai toleruojamas. Kai kuriems žmonėms labai daug glicerino turinčios formulės gali atrodyti lipnios; ant viršaus užtepta lengva drėkinamoji priemonė gali pagerinti pojūtį.

Jei oda suskilinėjusi ar stipriai sudirgusi, bet kokį naują gaminį pradėkite naudoti palaipsniui ir nustokite, jei atsiranda nepraeinantis dilgčiojimas ar paraudimas.

Prisijunkite prie LUXX Insider

Nemokamas pirmojo užsakymo pristatymas + 200 LUXX taškų. Pirmieji sužinokite apie kainų sumažėjimus, papildytas atsargas ir naujienas. Sužinoti daugiau