Nemokamas pristatymas užsakymams virš 69 EUR · Pristatymas tik 9,99 EUR
Hidrintas lecitinas
INCI PAVADINIMAS: Hidrintas lecitinas
Hidrintas lecitinas yra fosfolipidas, naudojamas aukščiausios klasės odos priežiūros priemonėse siekiant pagerinti jų veiksmingumą ir pojūtį. Tai stabilesnė (hidrinta) lecitino forma – ingredientas, padedantis aliejiniams ir vandeniniams komponentams sklandžiai susimaišyti.
Formulėse jis veikia kaip emulsiklis ir disperguojanti medžiaga bei kaip odą puoselėjanti minkštinamoji medžiaga. Todėl jis naudojamas šilkiniuose kremuose, skystose emulsijose ir pažangiuose serumuose, kuriuose svarbus slydimas ir elegantiškumas.
Aukščiausios klasės naudojimo sritis yra veikliųjų medžiagų pernašos kūrimas: fosfolipidai gali padėti suformuoti lamelines arba į liposomas panašias struktūras, kurios pagerina priemonės paskirstymą ir tam tikrų ingredientų pernašą odos paviršiumi, dažnai suteikdamos daugiau komforto.
Kadangi fosfolipidams būdingas giminingumas natūraliai odos lipidų struktūrai, hidrintas lecitinas dažnai naudojamas odos barjerą palaikančiose formulėse. Jis nepakeičia keramidų, tačiau gali papildyti barjerinius lipidus ir padėti formulei ant odos jaustis labiau „vientisai“.
Tai nėra agresyvi veiklioji medžiaga; tai pagrindinis formulės ingredientas, leidžiantis sukurti rafinuotas tekstūras ir komfortišką pojūtį – dažnai nepastebimas pažangios formulės požymis.
Hidrintas lecitinas nauda:
- Pagerina produkto tekstūrą ir slydimą
- Padeda emulsinti ir stabilizuoti formules
- Kondicionuoja ir minkština odą
- Papildo į odos barjerą orientuotas formules
- Gali pagerinti paviršines medžiagų pernašos sistemas
Hidrintas lecitinas geriausiai tinka:
- Sausa arba dehidratuota oda
- Komforto siekianti jautri oda
- Odos barjero atkūrimo procedūros
- Šiurkšti tekstūra, kurią reikia sušvelninti
- Naudotojai, nemėgstantys lipnios tekstūros
Susieta su:
- Hidrintas lecitinas
- Hidrintas fosfatidilcholinas
- Hidrintas lecitinas (fosfolipidas)
Įspėjimai:
Paprastai nedirgina. Lecitinas gali būti gaunamas iš skirtingų šaltinių (dažnai augalinės kilmės, kartais iš kiaušinių). Jei esate labai jautrūs sojoms ar kiaušiniams, patikrinkite prekės ženklo pateikiamą informaciją apie žaliavų kilmę.
Tikėtina, kad odos kimšimąsi labiau lemia visa formulė (sunkūs aliejai ar okliuzinės medžiagos), o ne vien hidrintas lecitinas.
Prisijunkite prie LUXX Insider
Reikia pagalbos?
Pirm.–penkt. · 10:00–14:00 CET/CEST
+45 32 33 00 04Pirm.–penkt. · 10:00–14:00 CET/CEST
+45 32 33 00 04Prisijunkite prie LUXX Insider
Nemokamas pirmojo užsakymo pristatymas + 200 LUXX taškų.
Pirmieji sužinokite apie kainų sumažėjimus, papildytas atsargas ir naujienas. Sužinokite daugiau
Nemokamas pirmojo užsakymo pristatymas + 200 LUXX taškų.
Pirmieji sužinokite apie kainų sumažėjimus, papildytas atsargas ir naujienas. Sužinokite daugiau
Siunčiame su patikimais vežėjais
DPD
DAO / Postnord
DHL
DPD
DAO / Postnord
DHL
Luxx Cosmetic
Juridinis adresas
Mellemvang 6, 2680 Solrød Strand. Danija
Registracijos numeris (CVR)
46116615
Prekės pavadinimas
Luxx Commerce ApS
Juridinis adresas
Mellemvang 6, 2680 Solrød Strand. Danija
Registracijos numeris (CVR)
46116615
Prekės pavadinimas
Luxx Commerce ApS
© 2026,
LUXX COSMETIC.- Valdo Luxx Commerce ApS (CVR: 46116615), Mellemvang 6, 2680 Solrød Strand. Support@luxxcosmetic.com • +4532330004