Nemokamas pristatymas užsakymams virš 69 EUR · Pristatymas tik 9,99 EUR
PCA (pirolidono karboksirūgštis)
INCI PAVADINIMAS: PCA
PCA (pirolidono karboksirūgštis) yra iš aminorūgščių gaunama drėgmę išlaikanti medžiaga, kurią oda lengvai atpažįsta, nes ji natūraliai yra išoriniuose odos sluoksniuose. Ji yra natūralaus drėkinamojo faktoriaus (NMF) – sistemos, atsakingos už vandens kiekio, minkštumo ir lankstumo palaikymą raginiame sluoksnyje – dalis.
PCA, kaip drėgmę išlaikanti medžiaga, suriša drėgmę ir padeda ją išlaikyti ten, kur jos labiausiai reikia – odos paviršiuje, todėl padidina vandens kiekį viršutiniuose sluoksniuose. Tai padeda išgauti glotnesnę tekstūrą ir sumažinti smulkių dehidratacijos linijų matomumą, ypač derinant su barjeriniais lipidais ir okliuziniais drėkikliais.
PCA dažnai galima rasti drėkinamuosiuose serumuose, tonikuose ir drėkikliuose kaip pačią PCA arba tokias druskas kaip Sodium PCA, Zinc PCA ar Copper PCA. Nors, priklausomai nuo mineralo, druskos gali suteikti papildomos naudos, PCA pagrindas vertinamas dėl drėkinimo ir odai suteikiamo komforto.
Klientams PCA yra nepastebimas, tačiau labai vertingas ingredientas: jis „nenulupa“ ir „neatnaujina“ odos paviršiaus, tačiau gerindamas drėgmės pusiausvyrą ir palaikydamas natūralų minkštumo pojūtį gali padėti odai atrodyti sveikiau – tai būtinas bet kurios aukščiausios kokybės priežiūros, orientuotos į ilgalaikį odos barjero atsparumą, žingsnis.
PCA (pirolidono karboksirūgštis) nauda:
- Padidina paviršinį drėkinimą
- Pagerina švelnumą ir elastingumą
- Išlygina dehidratacijos nulemtą tekstūrą
- Padeda palaikyti odos NMF
- Suteikia daugiau komforto
- Puikiai dera su odos barjerą atkuriančia priežiūra
PCA (pirolidono karboksirūgštis) geriausiai tinka:
- Dehidratuota oda
- Sausa arba tempimo pojūtį kelianti oda
- Jautri oda, kuriai reikia švelnaus drėkinimo
- Priežiūra po aktyviųjų medžiagų naudojimo (retinoidų / rūgščių)
- Dėl dehidratacijos papilkėjusi, šiurkšti odos tekstūra
Susieta su:
- Pirolidono karboksirūgštis
- 2-pirolidono-5-karboksirūgštis
- Piroglutamo rūgštis
- L-PCA
Įspėjimai:
Paprastai gerai toleruojama
Jei oda labai jautri, pirmiausia išbandykite nedideliame odos plote
Naudokite su drėkinamuoju kremu, kad išlaikytumėte drėgmę
Jei sausumas nepraeina, venkite pernelyg dažno prausimo
Prisijunkite prie LUXX Insider
Reikia pagalbos?
Pirm.–penkt. · 10:00–14:00 CET/CEST
+45 32 33 00 04Pirm.–penkt. · 10:00–14:00 CET/CEST
+45 32 33 00 04Prisijunkite prie LUXX Insider
Nemokamas pirmojo užsakymo pristatymas + 200 LUXX taškų.
Pirmieji sužinokite apie kainų sumažėjimus, papildytas atsargas ir naujienas. Sužinokite daugiau
Nemokamas pirmojo užsakymo pristatymas + 200 LUXX taškų.
Pirmieji sužinokite apie kainų sumažėjimus, papildytas atsargas ir naujienas. Sužinokite daugiau
Siunčiame su patikimais vežėjais
DPD
DAO / Postnord
DHL
DPD
DAO / Postnord
DHL
Luxx Cosmetic
Juridinis adresas
Mellemvang 6, 2680 Solrød Strand. Danija
Registracijos numeris (CVR)
46116615
Prekės pavadinimas
Luxx Commerce ApS
Juridinis adresas
Mellemvang 6, 2680 Solrød Strand. Danija
Registracijos numeris (CVR)
46116615
Prekės pavadinimas
Luxx Commerce ApS
© 2026,
LUXX COSMETIC.- Valdo Luxx Commerce ApS (CVR: 46116615), Mellemvang 6, 2680 Solrød Strand. Support@luxxcosmetic.com • +4532330004